Sofia, 24

Mitt liv idag består av "två sidor", Jag lever ett normalt familjeliv med sambo och två barn. Jag har två katter och jag jobbar inom vården.
Jag har under alla år levt två liv, ett helt friskt liv utåt sett - det är väldigt få som vet något om min uppväxt och vad jag varit med om. Jag har aldrig varit någon som tagit plats eller gjort mig hörd, har än idag svårt med det. Skriva har varit mitt sätt att förmedla mina känslor och det jag har varit med om.
Jag hade väldigt få "vänner" under min uppväxt, hade en killkompis som var min vän i utbyte mot att jag lekte det han ville först sen kunde vi leka det jag ville. Det var inte en hälsosam vänskap men det var ett val jag gjorde för att få ha en vän.
 
Min pappa styrde det mesta i övrigt, det var hans regler som gällde för mig. Jag växte upp i en normal kärn familj utifrån sett, mamma, pappa och två äldre syskon.
När jag gick i sexan sa jag emot min pappa en eftermiddag och när han sedan kom upp på natten hade jag gömt mig. Konsekvensen av mitt agerande blev att han nästa dag ringde vetrinären och bokade en tid för att ta bort min katt. Han åkte sedan till vetrinären och hon kom aldrig hem igen. Jag var livrädd för honom.
 
När jag väl började på högstadiet så kom jag i kontakt med internet mer och mer och landade på chattsidor. Där var jag ett relativt lätt byte och det byggdes sakta men säkert upp något där. Började få fler och fler erbjudanden, och till slut träffade jag en jämnårig kille. Det var som redan bestämt vad vi skulle göra och så blev det, han betalade för det. Så utvecklades det och sedan var det ett par killar som jag träffade i olika utsträckning. 
 
Internet har vart en väg för mig att skada mig själv men även ett sätt att hantera ångesten men det gav i sin tur mer ångest efteråt."
loader